ONS TEAM

Dit zijn de drijvende krachten achter onze organisatie, opleidingen en kennis. Op verschillende niveaus staat een groot aantal enthousiaste vakmensen garant voor de kwaliteit van onze opleidingen

Ronald Becker

Directeur

Van oorsprong musicus en dirigent. Zet ook als directeur en studentenbegeleider anderen in hun kracht. Geloof in het groeivermogen van mensen, is wat hem drijft. Kwaliteit en innovatie is wat hij nastreeft. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om coaching op de kaart te zetten.

Monique van Neutegem

Onderwijsinhoudelijke zaken en studentenbegeleiding

Vriendelijk, warm en energiek zet zij zich in om de onderwijskwaliteit hoog te houden. Ze biedt daarnaast een luisterend oor voor studenten en staat hen bij als er tijdens de studie zaken spelen. Zelf heeft ze met veel plezier de opleidingen Master Coach, Master Counselor en E-coaching aan het instituut gevolgd.

Roelien Heldt

Coördinator Online Onderwijs

Letterlijk en figuurlijk achter de schermen, met haar kennis en kunde onmisbaar voor collega’s en studenten. Bijt zich graag vast in digitale uitdagingen en is ook nog vitaliteitscoach. Leuke combinatie!

Natasja Slop-Becker

Opleidingscoördinator

Met enthousiaste inzet, goedlachs en met een groot hart voor het instituut en de studenten, organiseert en administreert zij kundig alles rondom de opleiding Coach Practitioner. Ze weet menigeen enthousiast te maken voor deze opleiding en heeft hem zelf ook met enthousiasme gevolgd.

Karen Peelen

Marketing- & Opleidingscoördinator

Vriendelijk, doortastend, servicegericht en met een open blik zorgt zij er als Opleidingscoördinator voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast haar werkzaamheden bij ons instituut is Karen Zijnsgeorienteerd coach en trainer.

Eva Bloemen

Opleidingscoördinator

Heeft een dijk aan ervaring als opleidingscoördinator. Steun en toeverlaat voor collega’s op financieel administratief gebied. Naast haar werk als opleidingscoördinator heeft zij de opleiding tot Master Coach gevolgd en zich gespecialiseerd in coaching bij rouw en verlies.

De trainers en supervisoren

De docenten die colleges geven

De raad van advies

Spring naar toolbar