ONS TEAM

Dit zijn de drijvende krachten achter onze organisatie, opleidingen en kennis. Op verschillende niveaus staat een groot aantal enthousiaste vakmensen garant voor de kwaliteit van onze opleidingen

Monique van Neutegem

Onderwijsinhoudelijke zaken en studentenbegeleiding

Vriendelijk, warm en energiek zet zij zich in om de onderwijskwaliteit hoog te houden. Ze biedt daarnaast een luisterend oor voor studenten en staat hen bij als er tijdens de studie zaken spelen. Zelf heeft ze met veel plezier de opleidingen Master Coach, Master Counselor en E-coaching aan het instituut gevolgd.

Roelien Heldt

Coördinator Online Onderwijs

Letterlijk en figuurlijk achter de schermen, met haar kennis en kunde onmisbaar voor collega’s en studenten. Bijt zich graag vast in digitale uitdagingen en is ook nog vitaliteitscoach. Leuke combinatie!

Natasja Slop-Becker

Opleidingscoördinator

Met enthousiaste inzet, goedlachs en met een groot hart voor het instituut en de studenten, organiseert en administreert zij kundig alles rondom de opleiding Coach Practitioner. Ze weet menigeen enthousiast te maken voor deze opleiding en heeft hem zelf ook met enthousiasme gevolgd.

Eva Bloemen

Opleidingscoördinator

Heeft een dijk aan ervaring als opleidingscoördinator. Steun en toeverlaat voor collega’s op financieel administratief gebied. Naast haar werk als opleidingscoördinator heeft zij de opleiding tot Master Coach gevolgd en zich gespecialiseerd in coaching bij rouw en verlies.

Kelly Helinski

Kelly Helinski

Opleidingscoördinator

Creatief, zorgvuldig en enthousiast heeft zij diverse specialisaties onder haar hoede. In haar vrije tijd dicht en zingt ze graag en naast haar werkzaamheden bij Coach College heeft Kelly een eigen coachpraktijk speciaal gericht op Expats.

De trainers en supervisoren

De docenten die colleges geven

De raad van advies

Spring naar toolbar