...
CornalienStolker-profielfoto

Cornalien Stolker

Trainer

Cornalien kan bogen op zoʼn 20 jaar ervaring als coach en adviseur. Analytisch scherp en helder in de feedback. Cornalien zorgt voor een veilige bedding waarin geleerd kan worden. Gedreven om vooruitgang te boeken, brengt ze rust en vertrouwen om nieuwe paden te bewandelen en uitdagingen aan te gaan.

Van oorsprong Neerlandica kenmerkt haar aanpak zich door een zekere taligheid. Ze houdt van lezen en schrijven, van verhalen en gedichten. Van het beschouwen vanuit een meervoudig perspectief. Luisteren beschouwt ze als de meest onderschatte managementvaardigheid.

Coachen blijft haar passie. Individuele begeleiding van mensen die beseffen dat je verder komt als je hulp vraagt bij de zaken waar je tegenaan loopt. Die de ambitie hebben om ergens voorbij te komen. Om te groeien. Om te doorbreken wat in de weg zit. Die dat durven aangaan.

Sinds 2003 runt ze een zelfstandige adviespraktijk van waaruit ze werkt als executive coach én waar ze organisaties begeleid in leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling. Dat zijn soms grote trajecten die een of meerdere jaren belopen, soms kleine opdrachten.  Vaak in samenwerking met collegaʼs.

Daarnaast werkte Cornalien de afgelopen jaren als opleider bij onder meer De Baak BV, Opleiding Essentiecoaching, PlanB en de stichting Digitale Overheid.

“Cornalien weet haar warme oprechte belangstelling voor mensen te combineren met een doeltreffende professionaliteit. Ze helpt bij de zoektocht naar het vinden van overtuigingen die belemmerend werken en ze helpt bij het vinden van manieren om die overtuigingen om te zetten in veranderkracht.“

 “Qua coachingsstijl heb ik veel waardering voor Cornalien. Ze schept een prettige sfeer, is scherp op de inhoud maar wel opbouwend. Ik ben alerter geworden (situaties, rollen) en kan mijn eigen gevoel en andere kwaliteiten bewuster inzetten.”

 “Cornalien is een natuurtalent in trainen, mensen enthousiast maken en mensen coachen. Haar begeleiding is puur en bijzonder gewoon. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Spring naar toolbar
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.