...
Sander van Hesteren - trainer coachopleiding Europees Instituut de Baak

Sander van Hesteren

Trainer

Sander van Hesteren is zelfstandig coach, counselor, trainer en supervisor. Hij heeft een achtergrond als bioloog (drs.), tri-energetisch counselor, systemisch adviseur en eerstegraads docent. Hij werkt zowel met particulieren als met teams, zowel binnen als buiten de werkcontext, in o.a. zorg en onderwijs. Centraal in zijn werk staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling én bewustwording van individuen, teams en organisaties.

Sanders aanpak is procesgericht, eclectisch en holistisch. Hij gebruikt werkvormen die denken, voelen en willen aanspreken, oftewel geest, ziel en lichaam. Die vinden hun oorsprong o.a. in de TA, systemisch werk, dialogisch werk, theorie U, tri-energetica en lichaamsgericht werk. Zijn werkwijze is herkenbaar Rogeriaans in het belang dat hij hecht aan acceptatie: verandering en groei ontstaan als we verzet kunnen loslaten en kunnen erkennen wat er is, juist ook waar het spannend wordt of soms (pijnlijk) confronterend.

Sander is tevens mede-eigenaar van ContactWerk, waarmee hij retraites organiseert naar de woestijn van Marokko, koud-zwem-reizen naar Wales, en workshops voor persoonlijke groei.

Sander is trainer in de opleiding Master Coach

 

“Hoe je mij/ons welkom heet, is een inspiratie voor mij.”

“Doordat je je gelijkwaardig opstelt, maakt dat ik (nog) beter van je heb kunnen leren.”

“Jij deelt met recht geluk, zoals jij je in onze groep beweegt, jezelf laat zien, mij met liefde hebt geconfronteerd, mij veel tools hebt meegegeven en mij vooral hebt laten groeien.”

Spring naar toolbar
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.