...
demo_image

Iet Mans

Trainer - Supervisor

Iet Mans is zelfstandig coach-counselor-trainer-supervisor en heeft jarenlange ervaring in het (team)coachen zowel binnen als buiten de organisatiecontext. Ze werkt met enthousiasme vanuit een holistische mensvisie. Haar aanpak is eclectisch en procesgericht. In haar werk gaat Iet er vanuit dat door lichaamservaring en lichaamsbewustwording persoonlijke groei ontstaat. Iet vertrouwt op de wijsheid van het lichaam.

Ze verbindt theorie en praktijk op een pragmatische wijze. In het ‘hier en nu’ werkt ze, met dat wat zich aandient. Daarbij zet ze o.a. methodes en modellen, afkomstig uit de Transactionele Analyse, het systemisch werk, de cognitieve gedragstherapie en de socratische dialoog in. Met een gezonde dosis humor.

In deze tijd leven we vaak teveel in ons hoofd. Via het hoofd-hart-buik-model leert Iet studenten hiertussen verbinding te maken. De Rogeriaanse houding staat hierbij voor haar centraal.

Tevens is Iet mede-eigenaar van “De Alchemist”, een opleidingsinstituut voor het werken met Lichaamstaal.

Iet Mans is trainer in de opleiding Coach Practitioner en Master Coach.

Bij al onze trainers zijn vanzelfsprekend dezelfde eindtermen en dezelfde te verwerven competenties leidend.

‘Iet heeft veel ervaring en doorziet goed wat er speelt bij studenten. Ik vind haar krachtig in dingen klein houden. Ze pakt bewust niet alle haakjes en weet emoties ruimte te geven zonder ze op te blazen.’

‘Ik vind Iet een heel fijne trainer. Ze kan goed voelen en heeft me geleerd mijn hoofd, hart en buik te verbinden.’

‘Iet is authentiek en geeft ruimte, laat ervaren en maakt je sterker als coach vanuit je eigen kracht. Dit is een wezenlijk eigenschap voor een coach.’

Spring naar toolbar
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.