Introductieworkshop De Teamcoach

Introductieworkshop De Teamcoach

In de opleiding De Teamcoach leer je hoe je alle aspecten die invloed hebben op een teamproces en op jouzelf als professioneel teamcoach, kunt inzetten. Naast het theoretisch kader met betrekking tot groepsdynamica (IPG-model), ga je zelf vanaf dag 1 ervaren wat groepsdynamiek met jou doet. Je wordt onderdeel van een opleidingsgroep waarin spiegelen, oefenen en kwetsbaarheid, werken met het krachtenveld en het omgaan met eigen weerstanden en die van anderen aan de orde komen. Reflecteren op eigen handelen en vanuit eigenaarschap de volgende stap zetten staat centraal gedurende deze opleiding.

Deze Teamcoachopleiding is erkend door de StiR. Na afronding kun je je bij St!r laten registreren als Erkend Teamcoach. Met je registratie bij St!R heb je een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk.

Wil jij je ontwikkelen tot teamcoach?

Schrijf je dan in voor de gratis (online) introductieworkshop teamcoaching en ervaar of De Teamcoach aansluit op jouw opleidingswensen.

De trainer zal je inzicht geven in de opbouw en inhoud van de opleiding. Je krijgt een voorproefje van wat er aan bod komt tijdens de opleiding Winning Teams door middel van een aantal oefeningen. Ook wordt stilgestaan bij het Model Integrale Procesbegeleiding van Groepen (IPG-model) waar tijdens de opleiding mee wordt gewerkt.

2 september start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur (ONLINE).

Meld je hier aan voor de introductieworkshop teamcoaching

Deze opleiding gaat weer van start op 9 september 2022. Meer weten over de opleiding De Teamcoach? 

 Kijk voor uitgebreide informatie op de opleidingspagina.

Spring naar toolbar