Inspiratiedag – NeuroCoaching

Inspiratiedag 22 juni 2019 Thema: NeuroCoaching

De Inspiratiedag op 22 juni staat in het teken van NeuroCoaching. NeuroCoaching is een nieuwe, op neurowetenschappen gebaseerde strategie die effectiever lijkt dan traditionele coaching. NeuroCoaching is een communicatiestrategie gebaseerd op toegepaste neurowetenschappen, mindfulness en positieve psychologie. Het is ontwikkeld als een vorm van hele korte ‘therapie’ en bevordert het transformatiebewustzijn.

Op basis van zijn boek BRAINFIT en het online trainingsprogramma BreinBewust 1.0 maakt David Coenen je deelgenoot van de meest recente inzichten in het brein. Tijdens deze Inspiratiedag zul je op heldere wijze ervaren hoe de vijf belangrijkste breinsystemen veranderingsprocessen blijvend ondersteunen. Je leert met korte interventies om snel persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken op te lossen.

We gaan tijdens deze Inspiratiedag praktisch aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen. Als het weer het toelaat gaan we zelfs naar buiten om de kracht van NeuroCoaching te ervaren. Je zult versteld staan hoe snel je inzicht krijgt in het complexe brein en hoeveel effect interventies hebben op onze ontwikkeling. Laat je meevoeren door dit intrigerende gedachtegoed. Na het werkcollege kun je gegarandeerd een aantal interventies toepassen in je coaching. Met dit artikel kun je alvast kennis maken met deze methodiek.

Docent: David Coenen

De werkwijze van David Coenen van Inner Link Coaching is gebaseerd op een unieke combinatie van zingeving en zakelijkheid. Die achtergrond komt tot uiting in zijn opleidingen tot zowel NeuroCoach (bij Mark Robert Waldman, Executive MBA Faculteit, Loyola Marymount University), Secure Base Coach (School voor Transitie) en als Master Coach & Counselor (Europees Instituut de Baak). Samen met zijn partners van het BrainFIT Institute begeleidt hij executive teams in het bedrijfsleven met technieken vanuit de NeuroCoaching

Inschrijven

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 12 juni a.s. via de link in de uitnodigingsmail.

Boek Brainfit
De Engelstalige versie van het boek BRAINFIT zal in de tweede helft van dit jaar verschijnen. Daarna zal het boek ook in het Nederlands en Frans uitkomen. Mocht je interesse hebben in de aanschaf van een exemplaar in het Engels tegen een gereduceerde prijs, dan kun je daarvoor intekenen tijdens de Inspiratiedag.

Neem een introducé mee!

Deze Inspiratiedag bieden we je de gelegenheid om een introducé mee te nemen. De kosten voor de introducé voor het bijwonen van deze dag, inclusief lunch en koffie/thee, bedragen € 40,–. Dit bedrag kun je bij inschrijving voldoen via iDeal.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet

Heleen Hordijk
Europees Instituut de Baak

Spring naar toolbar