OPLEIDING COACH PRACTITIONER

Jij bent als coach het instrument

Je leert verschillende methodieken, invalshoeken en gesprekstechnieken, maar jij als persoon bent de basis. Jij bent de meest essentiële factor in je coaching, bewust en onbewust.

Een brede theoretische kennis

Je moet weten wat je aan het doen bent tijdens je coachgesprekken. Daarom neem je tijdens de opleiding kennis van een breed theoretisch gedachtegoed: van de belangrijke psychologische hoofdstromen tot een veelheid aan hedendaagse coachmethodieken. Je onderzoekt wat bij jou past en integreert dit in jouw werkwijze.

Integratie van geleerde methodieken

Door de integratieve benadering zul je als professioneel coach kunnen inzetten wat echt bij jou als coach en bij de coachee past. Je bent niet alleen maar een methodiek ‘aan het doen’. Je werkt vanuit de kracht van jouw eigenheid. Dat is belangrijk want de relatie tussen coach en coachee, en dus afstemming, aansluiting en verbinding, vormt een belangrijke sleutel tot succes.

De context

Ben je ‘belangeloos’ coach of maak je als collega/leidinggevende deel uit van hetzelfde systeem als je coachee? In de opleiding leer je omgaan met de (toekomstige) context waarbinnen jij je coachende vaardigheden inzet.

Erkende Opleiding Coach Practitioner

Wil jij je coachende vaardigheden ontwikkelen of misschien wel coach worden? Leg een stevig fundament met de eenjarige Post-HBO erkende opleiding Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak!

Het Europees Instituut de Baak is een dochter van de Baak en al 30 jaar dé opleider voor coaching & counseling. Voor beginnende én ervaren coaches.

Bekijk de video voor een impressie van de opleiding Coach Practitioner.

PROGRAMMA OPLEIDING COACH PRACTITIONER

  • 22 dagdelen training, verdeeld over 10 dagen (max 12 personen)
  • 10 collegedagen door verschillende expertdocenten
  • 2 inspiratiedagen
  • Supervisie
  • Praktijkuren
  • Start: 28 januari 2023

Wil je meer weten over deze coachopleiding?

Lees de uitgebreide informatie over de opleiding Coach Practitioner op de opleidingspagina

Welkom op de Open Dag!

Wil jij je coachende vaardigheden verder ontwikkelen of coach worden?
Zet dan nu de volgende stap en schrijf je in voor de gratis Open Dag of Informatiebijeenkomst en ontdek de coach in jezelf!

Spring naar toolbar